Sabiha Gökçen Havaalanından Taksim'e nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havaalanından Taksim'e nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Taksim'e gitmek için birkaç seçenek bulunuyor. İşte bazı seçenekler:

Taksi: Havalimanından Taksim'e taksi tutabilirsiniz. Yolculuk trafik durumuna göre 45 dakika ila 1 saat arasında sürecektir. Maliyet yaklaşık 350-450 Türk Lirası olacaktır.

Havabus: Havabus, Sabiha Gökçen Havalimanı ile Taksim arasında çalışan bir shuttle hizmetidir. Servis her 30 dakikada bir 06:30-00:30 saatleri arasında çalışır ve yolculuk yaklaşık 1 saat 15 dakika sürer. Maliyet kişi başı 67,5 Türk Lirası'dır.

Özel Transfer: Havalimanından sizi alıp Taksim'deki otelinize doğrudan götürecek özel transfer hizmetini önceden rezerve edebilirsiniz. Bu özellikle birçok bagajınız varsa veya bir grup halinde seyahat ediyorsanız uygun bir seçenek olabilir. Maliyet yolcu sayısına ve araç tipine bağlı olacaktır.


Toplu Taşıma: Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Taksim'e gitmek için metro ve otobüs kombinasyonu kullanabilirsiniz. İlk olarak, havalimanından Kadıköy'e metro ile gidin, sonra Taksim'e giden otobüse aktarma yapın. Bu en uygun maliyetli seçenek olabilir, ancak özellikle bölgeyi tanımıyorsanız zaman alıcı ve karmaşık olabilir.


Özellikle birkaç gün boyunca İstanbul'da ve İstanbul dışında gezecekseniz araç kiralamak sizin için uygun bir seçenek olabilir. www.lenacars.com adresine girerek size en uygun aracı rezerve edebilirsiniz.


Genel olarak, en iyi seçenek bütçenize, programınıza ve tercihlerinize bağlı olacaktır.

Whatsapp Telefon